Magnesio Total de AMLSport

INICI     INFO     CIRCUIT    NORMATIVA     INSCRIPCIÓ     SPONSORS     RESULTATS

Amlsport®  marca de complements alimentaris i patrocinador principal de les 3 Hores Resistència BTT, presenta el seu nou producte, el Magnesio Total Gel que contribueix al manteniment normal dels ossos, al funcionament normal dels músculs, i ajuda a disminuir el cansament i la fatiga. A més, el magnesi contribueix al metabolisme energètic normal, al funcionament normal del sistema nerviós, a l’equilibri electrolític, a la síntesi potencial normal, a la funció psicològica normal i el procès de divisió cel·lular.

El nou Magnesio Total Gel de Amlsport® ha estat reformulat per millorar la biodisponibilitat i absorció, afegint dues sals (citrat i gluconat de Magnesi) d’alta assimilació i així millorar el rendiment de l’esportista, la seva recuperació i evitar lesions.

Tots els participants rebreu una mostra per a que ho poseu a proba durant les 3 Hores Resistència BTT.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s