Cap de setmana de ciclisme a Sabadell

Cap de setmana de ciclisme al Parc Catalunya de Sabadell

Aquest cap de setmana el Parc Catalunya de Sabadell, viurà de prop el ciclisme. Dins del marc de les 3 Hores Resistència BTT, se celebraran diverses activitats i competicions, per gaudir tant com a participant com a espectador.

Sobre un circuit de 400m al que els participants realitzaran una volta amb sortides de 4 en 4 participants en diferents rondes classificatòries, on els dos primers es classifiquen per la següent ronda, fins a arribar a la final d’on sortiran els guanyadors. A partir d eles 11h.

Un cop finalitzat l’Eliminator, arriba el torn de les #3HRBTT Kids, sobre el mateix circuit de l’Eliminator, tots els nens i nenes entre 4 i 14 anys que vulguin, podran participar de manera totalment gratuïta i NO competitiva, a partir de les 12h.

Diumenge arriba el plat fort del cap de setmana, les 3 Hores Resistència. Durant tres hores els participants donaran el màxim de voltes al circuit. Espectacle tant per participants com per espectadors. A les 10h.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s