Fira Corredor

cropped-opcic3b3n1.jpg

Inici   Info   Recorregut   Normativa   Multimedia    Sponsors    Resultats

La fira del corredor de la segona edició de les 3 Hores Resistència BTT de Cerdanyola, tindrà lloc el dissabte 5 de novembre a la plaça del Parc del Turonet entre les 10h i les 17h. Aquí podreu recollir el vostre dorsal i bossa del corredor, on també trobareu stands dels diferents patrocinadors i col·laboradors, amb test de material, i on també hi haurà espai per la solidaritat a la carpa d’ASDENT.

També, hi haurà una sèrie d’activitats, on destaca la celebració del primer Eliminator #3HRBTT, que arriba de la mà de Tri&Du Technical Store, a partir de les 11h. Desprès de l’Eliminator, arribarà el torn dels més petits, les 3hrbtt Kids by Maldita Buena Suerte i Republik Bikes. Una activitat gratuïta i oberta a tots els nens entre 4 i 14 anys a partir de les 12h, fins les 13h.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s